Samsung România anunță disponibilitatea smartwatch-ului Gear S2 pe plan local; vine în varianta Sport, respectiv Clasic

675 ori
<b>Samsung România anunță disponibilitatea smartwatch-ului Gear S2 pe plan local; vine în varianta Sport, respectiv Clasic</b>&Icirc;n septembrie la IFA 2015 nu am văzut doar telefoane noi lansate, ci și smartwatch-uri care mai de care mai interesante. Printre acestea se afla și Samsung Gear S2, un device ce rulează Tizen OS, și nu Android Wear ca majoritatea produselor de...

În septembrie la IFA 2015 nu am văzut doar telefoane noi lansate, ci și smartwatch-uri care mai de care mai interesante. Printre acestea se afla și Samsung Gear S2, un device ce rulează Tizen OS, și nu Android Wear ca majoritatea produselor de acest tip existente pe piață. După ce anterior era listat de către retaileri, iată că de astăzi ceasul poposește oficial și pe plan local.

Samsung România va oferi acest model atât în varianta Classic, cât și în versiunea Sport dedicată celor ce pun accent mai mult pe activitatea fizică. Pe partea de dotări tehnice avem la dispoziție un display circular de 1.2 inch cu rezoluție 360 x 360 pixeli (302 ppi), un procesor dual-core de 1.0 GHz, și senzor pentru măsurarea pulsului.

La capitolul conectivitate, Gear S2 ne oferă NFC, Bluetooth 4.0, dar și Wi-Fi pentru sincronizarea datelor. De asemenea, avem parte și de un inel rotativ plasat în jurul ecranului, element ce ne va ajuta la o navigare mai simplă și rapidă printre meniuri și aplicații. În lista de mai jos puteți vedea și prețurile practicate de către retaileri pentru acest model.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×