LG G5 primește unboxing de la nişte căţeluşi, într-un promo Verizon (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 493 ori
<b>LG G5 primește unboxing de la nişte căţeluşi, într-un promo Verizon (Video)</b>Dacă vi se pare prea dur un promo pentru LG G5 cu Jason Statham, atunci există şi o variantă mai light, cu căţeluşi. Simpaticele creaturi realizează un unboxing pentru acest smartphone &icirc;n clipul de mai jos, deşi poate cuv&acirc;ntul...

Dacă vi se pare prea dur un promo pentru LG G5 cu Jason Statham, atunci există şi o variantă mai light, cu căţeluşi. Simpaticele creaturi realizează un unboxing pentru acest smartphone în clipul de mai jos, deşi poate cuvântul "unboxing" e forţat aici.

Clipul e un promo al celor de la Verizon, operator care a început să livreze smartphone-ul flagship chiar de azi în SUA. Putem considera acest clip drept un răspuns la unboxingul celor de la T-Mobile, realizat încă de pe 18 martie, într-o maşină de rally care mergea la viteză maximă şi făcea şi drifturi. În unboxingul de mai jos vedem patrupezii pui cum se joacă cu respectivele cutii şi ronţăie terminalul, care e promovat drept rezistent, prin prisma designului unibody metalic (care nu e chiar total metalic).


Ideea este de a arăta că aceşti căţeluşi au "prieteni" după cum şi telefonul are Friends, acele accesorii şi gadgeturi speciale. Nu pot decât să mă întreb cu câtă grăsime de hamburgeri au fost unse cutiile pentru a face căţeii să se joace cu ele. Pisicile ar fi fost excelente la unboxing, deşi probabil ar fi încercat să se bage cumva în cutii şi să le dezmembreze.

Parca totusi prefer unboxingurile colegului Alex.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×