Xiaomi Mi 5 unboxing: se anunţă un Galaxy S7 killer! (Video)

4.784 ori
<b>Xiaomi Mi 5 unboxing: se anunţă un Galaxy S7 killer! (Video)</b>Să fii un Galaxy S7 killer pare ceva mai uşor decât un Galaxy S6 killer anul trecut, dar asta nu înseamnă că "ucigaşul" nu va trebui să fie un telefon deosebit. Xiaomi Mi 5 pretinde acest lucru şi îl scoatem din cutie mai jos. Îl găsiţi la iHunt.ro..

Să fii un Galaxy S7 killer pare ceva mai uşor decât un Galaxy S6 killer anul trecut, dar asta nu înseamnă că "ucigaşul" nu va trebui să fie un telefon deosebit. Xiaomi Mi 5 pretinde acest lucru şi îl scoatem din cutie mai jos. Îl găsiţi la iHunt.ro, la preţul de 2.199 lei.

Xiaomi Mi 5 Video Unboxing

Noi testam varianta cu 64 GB stocare şi 3 GB RAM, iar telefonul există şi în versiuni cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare de exemplu (modelul Pro). Cutia e puţin cam prea mare pentru un handset şi pare mai degrabă potrivită pentru un phablet mare. În cutie se află încărcătorul, cablul USB Type-C, folie pentru ecran, manualul şi un adaptor pentru încărcător.

Aflaţi că acest model reprezintă şi o premieră pentru noi, adică primul model cu procesor Snapdragon 820 la bord şi nu orice telefon, ci cel care s-a situat pe locul întâi în AnTuTu după primul trimestru al acestui an. Duelul cu Galaxy S7 se duce şi prin prisma designului, Mi 5 având un spate din sticlă cu muchii rotunjite, o ramă metalică proeminentă şi un ecran cu muchii extrem de subţiri.

Ecranul este unul Full HD de 5.15 inch, iar dotările includ 3/4 GB RAM şi 32, 64 sau 128 GB stocare. În spate se află o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică pe 4 axe, deschidere F/2.0 şi captură video 4K, iar camera frontală este una de 4 Ultrapixeli. Xiaomi Mi 5 se bazează pe o baterie de 3.000 mAh şi oferă şi încărcare rapidă.

 Puteți afla prețul actualizate de pe iHunt.ro

Aplicat peste Android e MIUI 7 aici, cu o abordare minimalistă şi lite, dar şi fără app drawer. Primele impresii sunt excelente, mai ales că acest model e foarte îngust şi plăcut de ţinut în mână. Revenim cu o recenzie foarte curând! [FORUM]

Xiaomi Mi 5 Video Unboxing

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×