HTC One M10 are numele confirmat în codul sursă al unui site afiliat HTC, împreună cu dotări ale camerei

1.241 ori
<b>HTC One M10 are numele confirmat în codul sursă al unui site afiliat HTC, împreună cu dotări ale camerei</b>Un site ce a publicat un sondaj legat de telefoanele HTC şi e afiliat companiei asiatice a scăpat numele lui HTC One M10, &icirc;n calitate oficială. E drept că ne aşteptam la această denumire, dar au existat şi ceva &icirc;ndoieli pentru că se...

Un site ce a publicat un sondaj legat de telefoanele HTC şi e afiliat companiei asiatice a scăpat numele lui HTC One M10, în calitate oficială. E drept că ne aşteptam la această denumire, dar au existat şi ceva îndoieli pentru că se zvonea că HTC ar fi dorit să renunţe la seria One M.

Compania a ales să nu îşi prezinte flagshipul la MWC 2016, spre deosebire de anul trecut, preferând un eveniment separat, care teoretic e programat pentru 11 aprilie la Londra. Între timp au apărut şi detalii despre camera noului venit, precum faptul că vom primi un senzor de 12 megapixeli cu deschidere F/1.9, ceea ce nu sună prea impresionant faţă de deschiderea F/1.7 a lui Galaxy S7.

Totuşi perspectiva pixelilor mai mari, a Ultrapixelilor la nivel de 12 MP ne intriga. Cunoscut şi că HTC Perfume, smartphone-ul ar urma să includă un display Quad HD AMOLED de 5.2 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi un scanner de amprente frontal în stil HTC One A9. Vă reamintesc că HTC a început deja şi teaserele pentru One M10, sub motto-ul #powerof10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×