Sony Ericsson TM506, telefon cu clapeta confirmat de T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 4.500 ori
<b>Sony Ericsson TM506, telefon cu clapeta confirmat de T-Mobile</b>Sony Ericsson si T-Mobile USA au anuntat ieri handsetul cu clapeta TM506, care va sosi pe piata in luna septembrie si va fi primul branduit SE cu suport pentru spectrul AWS (1700/2100 MHz). Pe lista sa de specificatii se afla o baterie care ofera un timp...

Sony Ericsson si T-Mobile USA au anuntat ieri handsetul cu clapeta TM506, care va sosi pe piata in luna septembrie si va fi primul branduit SE cu suport pentru spectrul AWS (1700/2100 MHz).

Pe lista sa de specificatii se afla o baterie care ofera un timp de standby de 250 de ore in retele GSM/UMTS, o camera de 2 megapixeli, media center, aGPS incorporat si TeleNav Navigator. Handsetul soseste cu suport pentru feeduri RSS, serviciul myFaves, Audio Postcard, Quicksend, Mobile Backup. In ce priveste conectivitatea, avem de-a face cu un telefon Sony Ericsson cu suport Bluetooth 2.0/A2DP/Stereo streaming, tri-band GSM (850/1800/1900), dual-band UMTS (1700/2100) si GSM/GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA.

TM506 este un telefon compact, ideal pentru poseta unei cliente, iar display-ul sau extern permite afisarea ID-ului apelantului fara a fi nevoie sa deschideti clapeta handsetului. Utilizatorii pot stoca melodiile preferate si impartasi preferintele muzicale cu prietenii folosind un Memory Stick Micro (M2).

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×