Sony Ericsson TM506, telefon cu clapeta confirmat de T-Mobile

4.633 ori
<b>Sony Ericsson TM506, telefon cu clapeta confirmat de T-Mobile</b>Sony Ericsson si T-Mobile USA au anuntat ieri handsetul cu clapeta TM506, care va sosi pe piata in luna septembrie si va fi primul branduit SE cu suport pentru spectrul AWS (1700/2100 MHz). Pe lista sa de specificatii se afla o baterie care ofera un timp...

Sony Ericsson si T-Mobile USA au anuntat ieri handsetul cu clapeta TM506, care va sosi pe piata in luna septembrie si va fi primul branduit SE cu suport pentru spectrul AWS (1700/2100 MHz).

Pe lista sa de specificatii se afla o baterie care ofera un timp de standby de 250 de ore in retele GSM/UMTS, o camera de 2 megapixeli, media center, aGPS incorporat si TeleNav Navigator. Handsetul soseste cu suport pentru feeduri RSS, serviciul myFaves, Audio Postcard, Quicksend, Mobile Backup. In ce priveste conectivitatea, avem de-a face cu un telefon Sony Ericsson cu suport Bluetooth 2.0/A2DP/Stereo streaming, tri-band GSM (850/1800/1900), dual-band UMTS (1700/2100) si GSM/GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA.

TM506 este un telefon compact, ideal pentru poseta unei cliente, iar display-ul sau extern permite afisarea ID-ului apelantului fara a fi nevoie sa deschideti clapeta handsetului. Utilizatorii pot stoca melodiile preferate si impartasi preferintele muzicale cu prietenii folosind un Memory Stick Micro (M2).

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×