LG G6 apare într-o nouă fotografie ce ne permite să admirăm panoul spate din sticlă

1.828 ori
<b>LG G6 apare într-o nouă fotografie ce ne permite să admirăm panoul spate din sticlă</b>Pe măsură ce ne apropie de startul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017, locație unde cei de la LG Electronics își vor prezenta noul flagship, se pare că și numărul de leak-uri crește. După acele fotografii cu telefonul în stadiul prototip,

După acele fotografii cu flagship-ul LG G6 în stadiul prototip pe care le-am văzut anterior, iată că astăzi își face apariția și o imagine ce ne permite să admirăm panoul spate al terminalului. Exact cum zvonurile au indicat încă de ceva timp, avem de-a face cu un panou spate realizat din sticlă - acest material fiind ales de către sud-coreeni ca urmare a unui LG G5 ce nu a fost apreciat pentru așa-zis sa carcasă din metal ce conținea de fapt mult policarbonat.

LG G6

La prima vedere, nuanța de aici pare a semăna foarte mult cu cea 'Jet Black' regăsită pe modelele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, numai că aici zgârieturile nu vor fi atât de vizibile. Observăm logo-ul G6 la baza terminalului, camera foto duală însoțită de bliț dual-tone și scanner-ul de amprente integrat subtil sub acest modul.

Din toate informațiile adunate până acum am aflat că smartphone-ul ne va oferi un display de 5.7 inch cu rezoluție de 2880 x 1440 pixeli și raport 18:9, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, 4 sau 6 GB memorie RAM și un scanner de iris. De asemenea, punem pe listă și certificarea pentru rezistență la apă și praf.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×