Panoul frontal destinat lui LG G6 apare într-o fotografie; de această dată în varianta pe alb

1.840 ori
<b>Panoul frontal destinat lui LG G6 apare într-o fotografie; de această dată în varianta pe alb</b>Încă o scăpare legată de LG G6 acum la început de săptămână, scăpare ce vine sub forma unui material foto care ne prezintă panou frontal al flagship-ului. De această dată vedem telefonul în varianta pe alb, pe lângă cele gri pe care le-am remarcat

Începutul de săptămână ne aduce și o nouă scăpare pentru flagship-ul LG G6, material ce vine sub forma unei fotografii care ne prezintă panoul frontal dedicat acestui handset. După cum puteți vedea, este vorba despre întreg panoul frontal ce include și display-ul de 5.7 inch a cărui rezoluție va fi de 2880 x 1440 pixeli și care va oferi un raport al imaginii de tip 18:9.

LG G6 panou frontal

Remarcăm marginile foarte subțiri din jurul ecranului, iar în partea de sus decupajele pentru camera selfie, senzorii de lumină și pentru earpiece. Imaginea de față ne dezvăluie totodată și faptul că flagship-ul LG G6 va fi disponibil și pe alb, o variantă de culoare cel puțin interesantă la prima vedere.

Este aproape sigur că acest terminal ne va aduce procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821 la bord, 4 sau 6 GB memorie RAM, o cameră foto duală și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Pe LG G6 îl vom vedea lansat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 de la sfârșitul acestei luni.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×