LG G6 primește o serie de randări pe baza unei schițe scăpate pe web; ar sosi cu panou spate din sticlă

2.210 ori
<b>LG G6 primește o serie de randări pe baza unei schițe scăpate pe web; ar sosi cu panou spate din sticlă</b>Pe baza acelei schițe a lui LG G6 pe care am văzut-o ieri, cei de la @OnLeaks au creat o serie de randări pentru acest nou flagship al sud-coreenilor, model ce pare a sosi cu un panou spate din sticlă. Se remarcă prezența unei camere foto duale și a unui

Ieri v-am prezentat și noi aici prin intermediul unui articol acea schiță asociată lui LG G6, smartphone pe care îl așteptăm anul viitor în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona. Din păcate cel puțin la prima vedere, această reprezentare a noului telefon nu ne-a impresionat prea tare la capitolul design, fiind în mare parte similar la acest capitol cu flagship-ul actual al sud-coreenilor și anume LG G5.

S-ar părea totuși să vor exista ceva schimbări, detaliu ce ne este dezvăluit astăzi de către @OnLeaks, sursă ce a creat o serie de randări ale produsului pe baza unor schițe. Din start se remarcă renunțarea la modularitate și faptul că telefonul va adopta în continuare o cameră foto duală și un scanner de amprente cu rol de buton power/unlock.

Avem și jack-ul audio 3.5 mm prezent aici, un port USB Type-C la bază și butoane fizice de volum. Panoul spate are o tentă glossy în acele imagini și pare a fi sugerat faptul că acesta va fi realizat din sticlă. Ar fi interesant să vedem acest material pe noul LG G6, mai ales dacă ținem cont de faptul că modelul G5 a fost criticat pentru materialele nu tocmai premium folosite la fabricarea carcasei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×