LG G7 ThinQ debutează cu dreptul: 70.000 de precomenzi în doar 6 zile în Coreea de Sud

1.885 ori
<b>LG G7 ThinQ debutează cu dreptul: 70.000 de precomenzi în doar 6 zile în Coreea de Sud</b>LG G7 ThinQ pare să fie cel mai bine primit flagship LG de la LG G4 încoace. Terminalul a înregistrat 70.000 de precomenzi în Coreea de Sud în doar 6 zile. Deocamdată telefonul se vinde doar în ţara de baştină a companiei şi urmează să ajungă în..

LG G7 ThinQ pare să fie cel mai bine primit flagship LG de la LG G4 încoace. Terminalul a înregistrat 70.000 de precomenzi în Coreea de Sud în doar 6 zile. Deocamdată telefonul se vinde doar în ţara de baştină a companiei şi urmează să ajungă în următoarele săptămâni şi în Europa.

Precomenzile sud coreene le-au depăşit pe cele ale lui LG G6 într-o perioadă similară. Precedentul flagship ajunsese la doar 40.000 de unităţi rezervate anul trecut. Nu suntem chiar la nivel de Galaxy S9 sau iPhone X, dar stau bine faţă de ultimii ani. LG G7 ThinQ a fost anunţat pe 2 mai şi urmează să fie lansat în data de 24 mai pe plan european, în cadrul unui eveniment special.

Terminalul inaugurează tehnologia M-LCD a ecranului, a inaugurat şi bretonul printre produsele LG şi vine cu procesor Snapdragon 845. Merge pe aceeaşi linie cu funcţiile AI ale lui LG V30S ThinQ, dar evoluate. Preţul sau va fi de 700 de dolari în SUA, iar în Europa îl aşteptam la o sumă convertită în euro, deci 700 de euro, ceea ce ar fi excelent faţă de alte flagship-uri din 2018.

Va avea variante cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare flash, dar şi una cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare flash, care va costa mai mult. LG nu a avut un prim trimestru prea bun în acest an, divizia LG Mobile având probleme si fiind pe minus. Aşteptările sunt mari de la noul flagship şi dacă devine un hit, cresc aşteptările şi de la LG V40 pentru la toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×