LG G7 ThinQ se lasă admirat într-o randare cu iz oficial; Va sosi în 5 variante de culoare

978 ori
<b>LG G7 ThinQ se lasă admirat într-o randare cu iz oficial; Va sosi în 5 variante de culoare</b>Cu pași repezi ne apropiem și de lansarea lui LG G7 ThinQ, telefon care astăzi ni se prezintă într-o randare cu iz oficial. Se remarcă din start panoul frontal cu decupaj în partea de sus, dar și faptul că modulul camerei duale din spate a suferit

Din partea celor de la AndroidHeadlines sosește astăzi o randare cu iz oficial pentru viitorul flagship LG G7 ThinQ, dispozitiv așteptat să debuteze oficial la final de lună. Am aflat că lansarea comercială va avea loc în prima parte a lunii mai și potrivit imaginii de față, telefonul va sosi într-o gamă variată de culori după cum urmează: Aurora Black (Negru), Platinum Grey (Gri), Moroccan Blue (Albastru), Moroccan Blue (Albastru Mat) și Raspberry Rose (Violet).

Randarea ne reconfirmă prezența unui ecran edge-to-edge cu decupaj în partea de sus, locație unde se vor afla senzorii de luminozitate, LED-ul de notificări și camera selfie. Un detaliu interesant pe care l-ați observat și voi probabil, este că în ciuda implementării unui asemenea decupaj, încă mai avem o margine destul de generoasă în partea de sus și asta fără vreun motiv clar..

Mă gândesc că toate acele componente amintite mai sus ar fi încăput de minune în marginea de deasupra decupajului, dar LG a ținut morțiș să adere la trendul "bretonului" se pare. Trecând peste, mai vedeți și camera duală din spate plasată vertical în centru, blițul LED și telemetru laser, respectiv scanner-ul de amprente.

Un alt element împrumutat de LG de la rivali este butonul fizic pentru AI care cel mai probabil va activa Google Assistant, asta în cazul în care coreenii nu au de gând să prezinte un asistent vocal propriu. Pe partea de dotări hardware vom întâlni un procesor Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM și un ecran cu tehnologie M-LCD. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×