LG G7 ThinQ își dezvăluie meniul de customizare pentru ecranul secundar din zona decupajului

738 ori
<b>LG G7 ThinQ își dezvăluie meniul de customizare pentru ecranul secundar din zona decupajului</b>Pe data de 2 mai va avea loc și debutul smartphone-ului LG G7 ThinQ, terminal despre care știm mai tot ce se poate știi la ora actuală. Una dintre elementele adoptate de către sud-coreeni aici este decupajul din partea de sus a ecranului

Au mai rămas doar câteva zile până la debutul lui LG G7 ThinQ programat pentru data de 2 mai și știm deja o mare parte dintre dotările acestui flagship, inclusiv faptul că va avea un display de 6.1 inch tare luminos de 1000 nits.

LG G7 ThinQ

 Am aflat ieri și faptul că o agenție braziliană a certificat o baterie de 2890 mAh pentru G7, dar există aici posibilitatea să avem de-a face cu o variantă Lite sau SE pentru flagship în schimb. Revenind la modelul high-end, vedem astăzi o fotografie reală cu produsul ce prezintă zona de customizare pentru ecranul secundar din partea de sus unde se află decupajul.

Astfel utilizatorii vor putea ascunde acel breton prin software și din ce vedem aici, se va putea alege și culoarea dorită pentru "coarnele" din stânga și dreapta, iar o altă opțiune va fi aceea de a alege cum să fie reprezentate colțurile din partea de sus în aplicații. Ce aștept să văd este dacă acest decupaj se va ascunde la fel de bine și pe acest tip de ecran cu tehnologie M-LCD, panou care ar putea împrumuta câteva dintre capabilitățile OLED-ului de a oferi un nivel de negru absolut.

Pe 2 mai aflăm totul!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×