LG G7 ThinQ se pregătește de lansarea globală; Apar și indicii despre preț

972 ori
<b>LG G7 ThinQ se pregătește de lansarea globală; Apar și indicii despre preț</b>Prin intermediul unui comunicat de presă sud-coreenii de la LG Electronics ne dezvăluie astăzi faptul că smartphone-ul LG G7 ThinQ se pregătește de lansarea globală. Suntem informați că prețurile dispozitivului vor fi similare cu cele purtate de

Dis-de-dimineață aflăm că smartphone-ul LG G7 ThinQ se pregătește de lansarea comercială, startul vânzărilor fiind programat să înceapă chiar de mâine pe piața din Coreea de Sud. Ulterior dispozitivul va ajunge în regiuni cheie din Asia, America, dar și Europa la un moment dat, fiind cel mai probabil pregătit un debut pentru final de lună ținând cont că pe data de 24 mai are loc un eveniment de lansare european.

LG G7 ThinQ

Noul flagship al coreenilor se bazează pe o nouă tehnologie M-LCD a ecranului, aceasta oferind un contrast ridicat, culori vii, dar și o luminozitate deosebită de 1000 nits ceea ce îl face perfect lizibil și în plina bătaie a soarelui. G7 ThinQ dispune de un panou de 6.1 inch cu rezoluție QHD+ (3120 x 1440 pixeli) cu aspect 19.5:9 și de puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845. 

LG G7 ThinQ

Are cameră duală de 16 mpx în spate cu funcții AI, un senzor frontal de 8 mpx, ba chiar și un buton fizic pentru activarea lui Google Assistant. Nu sunt uitați nici iubitorii de muzică, astfel că telefonul dispune de o cameră de rezonanță ce generează dublul bass-ului redat de un smartphone obișnuit. Se oferă și un cip audio Hi-Fi Quad DAC, tehnologie DTS:X și jack audio. 

Din câte se vehiculează, prețul lui LG G7 ThinQ va fi de 700 dolari în SUA, astfel că ne putem aștepta ca pe plan european această sumă să fie convertită în 700 euro. În funcție de regiuni, telefonul va sosi în variante cu 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash, respectiv 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash - aceasta din urmă fiind cunoscută sub denumirea de LG G7+ ThinQ.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×