LG GD910, ceasul telefon cu ecran touch, prin Orange Romania!

5.642 ori
<b>LG GD910, ceasul telefon cu ecran touch, prin Orange Romania!</b>LG Electronics tocmai a anuntat faptul ca noul ceas telefon LG GD910 va sosi in Romania in aceasta luna prin operatorul Orange. Noul handset suporta conectivitate 3G si 3G+, permitand conectarea la Internet de mare viteza, furnizat de catre Orange...

LG Electronics tocmai a anuntat faptul ca noul ceas telefon LG GD910 va sosi in Romania in aceasta luna prin operatorul Orange. Noul handset suporta conectivitate 3G si 3G+, permitand conectarea la Internet de mare viteza, furnizat de catre Orange Romania.

LG GD910 este un handset elegant, care vine cu un display fabricat din sticla termorezistenta, protejata impotriva zgarieturilor, un cadru metalic de asemenea rezistent, iar per total carcasa acestui gadget are o grosime de doar 13.9 mm. Terminalul reprezinta o premiera pentru brandul LG si trebuie sa aflati ca el suporta conectivitate HSDPA 7.2 Mbps, apelare video si foloseste un ecran tactil cu diagonala de 1.43 inchi.

LG GD910, ceasul telefon cu ecran touch, prin Orange Romania!

Interfata lui GD910 este celebra Flash UI, foarte intuitiva si optimizata pentru un display de mici dimensiuni, cum este cel al acestui ceas telefon. Beneficiati si de 3 butoane laterale, care ofera acces la functiile folosite mai rar, completand interactiunea cu touchscreen-ul. Noul model LG suporta si functia de recunoastere vocala, care permite efectuarea apelurilor prin comanda vocala sau redarea "Text to Speech".

Lista de specificatii a lui LG GD910 este intregita de Bluetooth, rezistenta la apa,  MP3 player, cronometru si microfon. Handsetul opereaza in tandem cu un headset Bluetooth handsfree si poate fi achizitionat de la Orange Concept Store la preturi ce pornesc de la 449 de euro, cu un abonament de 20 de euro pe 2 ani si se termina cu 849 euro cu TVA la liber!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×