LG GS200, un telefon cu pret scazut si difuzor puternic

Autor:  | Publicat în:  LG 2.097 ori
<b>LG GS200, un telefon cu pret scazut si difuzor puternic</b>Direct din Rusia ne vine vestea despre noul terminal LG GS200, un telefon cu pret accesibil oricui si dotat cu un difuzor extern cu o calitate audio impresionanta. &nbsp; &nbsp; Terminalul este un candybar caruia ii lipseste suportul 3G, dar lista sa de...

Direct din Rusia ne vine vestea despre noul terminal LG GS200, un telefon cu pret accesibil oricui si dotat cu un difuzor extern cu o calitate audio impresionanta.

Terminalul este un candybar caruia ii lipseste suportul 3G, dar lista sa de dotari include radio FM, inregistrare FM, un player audio, Bluetooth, sincronizare cu PC-ul, un display TFT cu diagonala de 2 inchi si rezolutie de 176 x 220 pixeli. La bordul handsetului se afla si o camera de 1.3 megapixeli si slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB.

Disponibil deocamdata doar in Rusia, LG GS200 costa in jur de 130 de dolari, pret care se va pastra si in restul tarilor in care va fi disponibil acest model.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×