Motorola va lansa urmatoarea generatie de terminale la CES 2010

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.233 ori
<b>Motorola va lansa urmatoarea generatie de terminale la CES 2010</b>Motorola a confirmat recent ca va lansa o noua generatie de terminale mobile in cadrul CES 2010, compania americana urmand sa aiba un eveniment special dedicat pe 6 ianuarie. &nbsp; &nbsp; Deocamdata nu stim despre ce este vorba, dar banuim ca Moto isi va...

Motorola a confirmat recent ca va lansa o noua generatie de terminale mobile in cadrul CES 2010, compania americana urmand sa aiba un eveniment special dedicat pe 6 ianuarie.

Deocamdata nu stim despre ce este vorba, dar banuim ca Moto isi va prezenta noile handseturi bazate pe Android, plus tabletul Sholes. Unii viseaza deja la Motorola Droid 2, mai ales ca primul terminal a fost un hit urias, fiind deja unul dintre handseturile cele mai folosite pentru navigarea pe web, cel putin dintre cele ce ruleaza Android.

E o mare diferenta dintre Motorola de acum cativa ani, care se prezenta doar cu low-end-uri la showuri tech sau cu prea scumpul Aura si Motorola din 2009/2010. Sa-si fi regasit compania gloria de pe vremea modelelor RAZR?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×