LG Gx anuntat oficial: software de LG G2, hardware de mijloc de 2013

Autor:  | Publicat în:  LG 1.359 ori
<b>LG Gx anuntat oficial: software de LG G2, hardware de mijloc de 2013</b>LG a anuntat astazi ceea ce am putea numi un soi de LG G2 Maxi, daca e sa fortam putin conceptul. E vorba despre un handset numit LG Gx, pe care il vedeti mai jos si care aduce software-ul modern de pe LG G2, dar ofera un hardware de mijloc de an 2013....

LG a anuntat astazi ceea ce am putea numi un soi de LG G2 Maxi, daca e sa fortam putin conceptul. E vorba despre un handset numit LG Gx, pe care il vedeti mai jos si care aduce software-ul modern de pe LG G2, dar ofera un hardware de mijloc de an 2013.

Avem de-a face aici cu un smartphone care foloseste un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 600, 2 GB RAM si 32 GB memorie interna. Ecranul sau este unul Full HD de 5.5 inch, iar in spate avem o camera de 13 MP, in vreme ce in zona frontala se afla un senzor de 2.1 MP. Sub carcasa se afla si o baterie de 3140 mAh, iar acesta pare mai degraba un LG Optimus G Pro usor upgradat, decat o ruda a lui LG G2.

LG Gx anuntat oficial: software de LG G2, hardware de mijloc de 2013

Terminalul imprumuta functiile lui G2, de la deblocarea KnockOn, pana la Guest Mode, aplicatia Smart Memo si optiunea Media Time, care afiseaza aplicatii media atunci cand conectati castile. Avem si Q Remote pentru a controla televizoare si alte electronice compatibile, iar telefonul are ca OS unul dintre release-urile Jelly Bean, fara a fi precizat exact care.

Din pacate nu cunoastem nici pretul acestui produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×