Specificațiile lui OnePlus 3 sunt afișate de către OppoMart; aceștia au și un preț pentru noul flagship

2.116 ori
<b>Specificațiile lui OnePlus 3 sunt afișate de către OppoMart; aceștia au și un preț pentru noul flagship</b>Am aflat deja faptul că OnePlus 3 va debuta oficial în cadrul unui eveniment cu totul și cu totul special pregătit pentru data de 15 iunie - zi în care telefonul ar urma să fie disponibil la vânzare în aproximativ 1 milion de exemplare. Astăzi, aflăm și

Au mai rămas doar 10 zile până la debutul lui OnePlus 3, un terminal din zona flagship ce anul acesta adoptă un design cu totul și cu totul diferit față de modelele precedente aduse pe piață de către chinezi. S-a ales un design unibody din metal de această dată, iar ca specificații primim desigur un pachet hardware foarte bine pus la punct.

După cum probabil știți, specificațiile acestui produs au ieșit la iveală acum o bună perioadă de timp, și asta prin intermediul agenției chineze TENAA care certifica smartphone-ul. Astăzi cei de la OppoMart listează noul terminal pe site alături de specificații, dar și de un preț estimativ de 369 dolari pentru flagship-ul celor de la OnePlus.

Printre aceste dotări listate se numără display-ul Full HD de 5,5 inch, procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 însoțit de un chip grafic Adreno 530 și camera foto principală Sony IMX298 de 16 megapixeli ce vine cu sistem de stabilizare optică. Întâlnim o cameră frontală de 8 megapixeli, un scanner de amprente, și o baterie generoasă de 3650 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă la pachet.

Din listarea celor de la OppoMart iese la iveală că flagship-ul OnePlus 3 va fi disponibil în 3 versiuni diferite, prima dintre acestea oferind 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Celelalte două modele vor opta pentru 6 GB memorie RAM și pentru 64, respectiv 128 GB spațiu de stocare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×