Google lansează o aplicație oficială pentru găsirea terminalelor Android pierdute

1.982 ori
<b>Google lansează o aplicație oficială pentru găsirea terminalelor Android pierdute</b>Deși există numeroase soluții third party pentru găsirea unui terminal Android pierdut, un serviciu oficial e întotdeauna binevenit, mai ales dacă e gratuit. Astfel, ne bucurăm să aflăm că Google a lansat o astfel de soluție. &nbsp; Puteți...

Deși există numeroase soluții third party pentru găsirea unui terminal Android pierdut, un serviciu oficial e întotdeauna binevenit, mai ales dacă e gratuit. Astfel, ne bucurăm să aflăm că Google a lansat o astfel de soluție.

Puteți găsi terminalele pierdute și le puteți localiza pe harta folosind aplicația gratuită de la Google. în plus, veți putea telefona către respectivul device, șterge memoria sa de la distanță sau realiza un factory reset. Aplicația este utilă atât în momentul în care pierdeți un device prin casă și vreți să îl găsiți, cât și atunci când aveți bănuiala că handsetul a fost furat.

Veți putea și reseta PIN-ul de la distanță și veți putea face terminalul să sune timp de 5 minute la volum maxim. Sunetul la volum maxim va fi oprit prin apăsarea butonului Power. Așteptăm acum și primele povești cu utilizatori care și-au pierdut telefonul sau l-au avut furat și apoi l-au găsit cu soluția Google. O descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×