LG ia în calcul un corp metalic pentru LG G4 Pro

Autor:  | Publicat în:  LG 951 ori
<b>LG ia în calcul un corp metalic pentru LG G4 Pro</b>LG G4 se află &icirc;n teste la Mobilissimo.ro &icirc;n acest moment, făc&acirc;nd o impresie pozitivă p&acirc;nă acum. &Icirc;ntre timp sud coreenii care au produs acest model pregătesc şi o variantă phablet a sa, care s-ar putea numi LG G4 Pro....

LG G4 se află în teste la Mobilissimo.ro în acest moment, făcând o impresie pozitivă până acum. Între timp sud coreenii care au produs acest model pregătesc şi o variantă phablet a sa, care s-ar putea numi LG G4 Pro. Terminalul ar urma să includă un corp metalic, dacă ne luăm după noi zvonuri.

Noul venit ar putea debuta la IFA 2015 în Berlin, sau poate chiar mai devreme. Ideea de a folosi metal vine din faptul că LG G4 Pro trebuie să iasă în evidenţă cumva faţă de LG G4, cam cum a făcut-o Galaxy Note 4 faţă de Galaxy S5. Se pare că producătorul asiatic ar putea folosi o nouă metodă de prelucrare a aluminiului pentru phabletul sau de nouă generaţie.

Apple şi Samsung se bazează pe procesul CNC (computer numerical control), dar LG va îmbunătăţi calitatea implicând şi o presă şi abia apoi CNC. Există şi oficiali LG care nu sunt de acord cu utilizarea metalului pe viitorul flagship, dorind să păstreze această abordare pentru terminalele de nişă. De vreme ce Galaxy Note 5 ar urma să includă un ecran 4K, ne gândim ca şi LG G4 Pro va răspunde rivalului cu o rezoluţie ridicată... poate chiar cu un panou similar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×