Motorola Moto X 2016 apare şi în imagini 3D, cu un spate personalizat în stil Moto Maker, multe orificii pentru camere!

1.117 ori
<b>Motorola Moto X 2016 apare şi în imagini 3D, cu un spate personalizat în stil Moto Maker, multe orificii pentru camere!</b>Cu câteva ore în urmă vă prezentam detalii despre Lenovo Moto X 2016 şi se reconfirmă designul său, prin intermediul unei fotografii hands-on. Între timp au apărut şi imagini 3D cu acelaşi smartphone, de această dată cu un spate mai fistichiu

Cu câteva ore în urmă vă prezentam detalii despre Motorola Moto X 2016 şi se reconfirmă designul său, prin intermediul unei fotografii hands-on. Între timp au apărut şi imagini 3D cu acelaşi smartphone, de această dată cu un spate mai fistichiu.

E probabil vorba de un spate personalizat în cadrul programului Moto Maker, atât de popular pe precedentele modele Moto. E interesant că sursa acestor imagini mentioneaza denumirea Moto X4, care ar putea fi unul dintre numele produsului, în anumite regiuni ale globului. Un aspect interesant e scannerul de amprente din faţă, integrat într-un buton Home plasat prea jos dacă mă întrebaţi pe mine.

Apoi avem o serie de orificii în spate, în zona inferioară, asociate difuzorului, cel mai probabil. Blitzul are o integrare foarte interesantă, în zona circulară a camerei, în "buza" inferioară, iar Motorola are talentul de a inova mereu la designul de blitz, ei inaugurând şi blitzul circular, care nu a avut viaţa lungă însă.

Mă mai intrigă şi acele orificii din zona frontală, cu posibilitatea unui blitz selfie sus şi a unor camere în stil RealSense jos. Va fi un telefon foarte interesant, pe care îl vedem debutând pe 17 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×