Motorola Moto X 2016 apare şi în imagini 3D, cu un spate personalizat în stil Moto Maker, multe orificii pentru camere!

1.138 ori
<b>Motorola Moto X 2016 apare şi în imagini 3D, cu un spate personalizat în stil Moto Maker, multe orificii pentru camere!</b>Cu câteva ore în urmă vă prezentam detalii despre Lenovo Moto X 2016 şi se reconfirmă designul său, prin intermediul unei fotografii hands-on. Între timp au apărut şi imagini 3D cu acelaşi smartphone, de această dată cu un spate mai fistichiu

Cu câteva ore în urmă vă prezentam detalii despre Motorola Moto X 2016 şi se reconfirmă designul său, prin intermediul unei fotografii hands-on. Între timp au apărut şi imagini 3D cu acelaşi smartphone, de această dată cu un spate mai fistichiu.

E probabil vorba de un spate personalizat în cadrul programului Moto Maker, atât de popular pe precedentele modele Moto. E interesant că sursa acestor imagini mentioneaza denumirea Moto X4, care ar putea fi unul dintre numele produsului, în anumite regiuni ale globului. Un aspect interesant e scannerul de amprente din faţă, integrat într-un buton Home plasat prea jos dacă mă întrebaţi pe mine.

Apoi avem o serie de orificii în spate, în zona inferioară, asociate difuzorului, cel mai probabil. Blitzul are o integrare foarte interesantă, în zona circulară a camerei, în "buza" inferioară, iar Motorola are talentul de a inova mereu la designul de blitz, ei inaugurând şi blitzul circular, care nu a avut viaţa lungă însă.

Mă mai intrigă şi acele orificii din zona frontală, cu posibilitatea unui blitz selfie sus şi a unor camere în stil RealSense jos. Va fi un telefon foarte interesant, pe care îl vedem debutând pe 17 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×