LG Invision, un nou telefon TV anuntat de AT&T

Autor:  | Publicat în:  LG 1.233 ori

Operatorul american AT&T si LG au anuntat astazi un nou terminal multimedia destinat utilizatorilor care doresc functii video de calitate pe handsetul lor. Este vorba despre LG Invision, un telefon nu foarte performant, dar cu functii TV avansate. Acesta...

Operatorul american AT&T si LG au anuntat astazi un nou terminal multimedia destinat utilizatorilor care doresc functii video de calitate pe handsetul lor. Este vorba despre LG Invision, un telefon nu foarte performant, dar cu functii TV avansate.

LG Invision la AT&T

Acesta este cel de-al treilea handset compatibil cu oferta de servicii TV a operatorului american. In plus, telefonul este cel mai mic si subtire handset cu suport TV din SUA, avand o grosime de jumatate de inch. Pe langa antena TV incorporata, terminalul include si o camera de 1.3 megapixeli, suport 3G si Bluetooth.

LG Invision va folosi serviciul AT&T Mobile Music, permitand utilizatorilor sa acceseze continuturi audio prin eMusic, Napster To Go si sa asculte melodii prin streaming al unui post de radio digital via XM Radio Mobile. Noul LG este disponibil la toate magazinele AT&T si online la un pret de 99.99 dolari cu un abonament pe 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×