LG îşi dezvăluie rezultatele financiare preliminare pe T1 2019; LG Mobile ar putea avea scăderi

654 ori
<b>LG îşi dezvăluie rezultatele financiare preliminare pe T1 2019; LG Mobile ar putea avea scăderi</b>Începutul de luna aprilie înseamnă şi că tocmai s-a încheiat un trimestru şi trebuie să vedem rezultatele financiare pentru această perioadă. După ce Samsung a avut rezultatele financiare preliminare dezvăluite, acum e rândul celor de la LG, iar..

Începutul de luna aprilie înseamnă şi că tocmai s-a încheiat un trimestru şi trebuie să vedem rezultatele financiare pentru această perioadă. După ce Samsung a avut rezultatele financiare preliminare dezvăluite, acum e rândul celor de la LG, iar situaţia nu sună chiar roz. E vorba evident despre LG Mobile şi lupta să de a rămâne relevantă.

LG per total ca un conglomerat nu a stat chiar rău, veniturile fiind puţin mai mici decât cele record în T1 2018. Din păcate nu avem şi o diviziune a câştigurilor pentru fiecare segment al companiei. Ştim doar că veniturile finale au picat cu 1.4% faţă de începutul lui 2018. Cât despre zona mobile, ştim că LG nu reuşeşte să captureze o cotă de piaţă prea mare în multe regiuni de pe glob şi îi este greu să se impună chiar şi în ţara natală, Coreea de Sud. Analiştii speculează că LG Mobile e iar în scădere sau pe minus. 

În Coreea de Sud  competitorul principal pentru LG  este Samsung, deci misiunea e tare grea. Marele avantaj pe care îl are LG este că profiturile celorlalte divizii compensează neajunsurile secţiunii Mobile. Cele mai prolifice segmente sunt de obicei cel TV şi de electrocasnice. LG este unul dintre puţinii producători care folosesc panouri OLED pentru televizoare şi produsele rezultate au preţuri bune.

LG Display aduce de asemenea profit însemnat, furnizând ecrane pentru telefoane populare de pe piaţă. LG ar fi obţinut 792.77 milioane de dolari în ultimul trimestru, mult sub cele 5.5 miliarde de dolari profit Samsung. Acestea sunt doar cifre preliminare şi vom afla mai mult spre final de lună. Aşteptam să îşi facă simţit şi efectul debutul lui LG G8 ThinQ şi LG V50 pe viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×