LG KC780, cel mai subtire telefon cu camera 8 de megapixeli?

2.369 ori
<b>LG KC780, cel mai subtire telefon cu camera 8 de megapixeli?</b>Dupa ce aflam ca LG pregateste un handset full touchscreen ce va sosi la preturi rezonabile (LG KP500), iata ca producatorul are inca o surpriza: un terminal cu camera de 8 megapixeli, cu cel mai subtire profil de pana acum. Avem de-a face cu un slider cu...

Dupa ce aflam ca LG pregateste un handset full touchscreen ce va sosi la preturi rezonabile (LG KP500), iata ca producatorul are inca o surpriza: un terminal cu camera de 8 megapixeli, cu cel mai subtire profil de pana acum.

Avem de-a face cu un slider cu numele de KC780, gros de doar 13.8 mm, care rivalizeaza direct cu proaspat anuntatul Samsung M8800 Pixon. LG KC780 si-a facut aparitia saptamana trecuta intr-o imagine neclara si deloc detaliata, dar de aceasta data putem admira poza de mai sus, tragand si primele concluzii despre terminal. Din pacate, producatorul sau nu a anuntat si specificatiile noului LG, in afara celor pe care le putem deduce si noi, din imagine.

LG KC780 va include, pe langa camera de 8 megapixeli, suport quad-band GSM si functionalitate touchscreen limitata, doar in aplicatii multimedia, in stilul lui LG KF750 Secret. Ne putem astepta de asemenea la suportul pentru inregistrare video la 30 fps, dar aceasta dotare era previbizila pentru un cameraphone. Dupa o analiza comparativa in premiera a acestui handset, plasat langa un LG Renoir, putem spune ca el nu este mai subtire decat acesta din urma.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×