DoCoMo si Fujitsu prezinta telefonul concept care se "sparge" in 2 componente la CEATEC 2008

1.449 ori
<b>DoCoMo si Fujitsu prezinta telefonul concept care se "sparge" in 2 componente la CEATEC 2008</b>Inca un show de tehnologie isi face aparitia in peisaj, CEATEC 2008 gazduind nume asiatice mari, ca NTT DoCoMo, KDDI sau Fujitsu. DoCoMo si Fujitsu au prezentat ieri un proiect comun, un telefon concept care se poate "desparti" in 2 parti componente,...

Inca un show de tehnologie isi face aparitia in peisaj, CEATEC 2008 gazduind nume asiatice mari, ca NTT DoCoMo, KDDI sau Fujitsu. DoCoMo si Fujitsu au prezentat ieri un proiect comun, un telefon concept care se poate "desparti" in 2 parti componente, fiecare functionand indepenent.

Astfel, utilizatorul va putea folosi segmentul ecran touchscreen pentru a efectua convorbiri, in vreme ce segmentul tastatura va putea fi utilizat simultan pentru a scrie emailuri sau SMS-uri. Cele 2 segmente vor fi conectate prin Bluetooth si "lipite" cu ajutorul magnetilor. Handsetul poarta numele de Separeeto Keitai, ceea ce se poate traduce prin "telefonul care se separa".

Trebuie sa aflati ca sectiunea touchscreen a acestui terminal reactioneaza in functie de pozitia sa, integrand un accelerometru. Spre exemplu, daca display-ul este tinut vertical, el va afisa un keypad numeric, daca el este atasat orizontal celuilalt segment, el va arata un mode "character entry" sau un game pad destinat jocurilor.

Iata si un scurt clip de prezentare al acestui inedit concept:

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×