LG Keybo, ideal pentru SMS-uri si instant messaging

Autor:  | Publicat în:  LG 982 ori
<b>LG Keybo, ideal pentru SMS-uri si instant messaging</b>Telefonul din imaginea atasata acestui articol este destinat utilizatorilor dependenti de mesageria text, iar compania care distribuie acest LG Keybo il pune in vanzare drept "cel mai bun telefon pentru messaging". Tastatura sa QWERTY permite o tastare...

Telefonul din imaginea atasata acestui articol este destinat utilizatorilor dependenti de mesageria text, iar compania care distribuie acest LG Keybo il pune in vanzare drept "cel mai bun telefon pentru messaging".

Tastatura sa QWERTY permite o tastare usoara si rapida, astfel ca ne este usor sa intelegem de ce Telus isi lauda produsul bazandu-se pe metoda sa principala de input. Pe lista de specificatii a lui Keybo se afla si o camera de 2 megapixeli, un player audio, un display intern de mari dimensiuni, card de memorie de 1 GB, difuzoare stereo si un slot pentru extensii de memorie de pana la 8 GB.

Keybo va fi disponibil la pretul de 49.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 3 ani, 99.99 dolari impreuna cu un abonament pe 2 ani si 249.99 dolari daca planuiti sa va abonati pe un an. Daca preferati handsetul "la liber", LG Keybo va costa 299.99 dolari. Sa fie acesta urmatorul telefon cool al adolescentilor, un rival pentru popularul Sidekick.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×