Samsung Omnia SGH-i900 disponibil in varianta alba

2.241 ori
<b>Samsung Omnia SGH-i900 disponibil in varianta alba</b>CNet Asia ne informeaza ca telefonul Samsung Omnia SGH-i900, celebrul smartphone Windows Mobile este acum disponibil in varianta de culoare alba si va fi lansat in Singapore saptamana viitoare. Schimbarea se aplica doar partii din spate a carcasei, fatada...

CNet Asia ne informeaza ca telefonul Samsung Omnia SGH-i900, celebrul smartphone Windows Mobile este acum disponibil in varianta de culoare alba si va fi lansat in Singapore saptamana viitoare.

Schimbarea se aplica doar partii din spate a carcasei, fatada ramanand neschimbata, in ce priveste culoarea si designul. Pe langa acest update al designului, Omnia va beneficia de un nou firmware lansat in Singapore in august, care include noi widgeturi si input al textului in limba chineza in modul Hanyu Pinyin. La ora actuala, utilizatorii folosesc softuri third party, cum este CE-Star pentru a scrie caracterele chinezesti.

Va reamintim ca handsetul este un quad-band GSM, capabil de roaming global si dotat cu o baterie care rezista 5.8 ore in mod convorbire. De asemenea, Omnia include un display de 65.536 culori, cu o rezolutie de 240 x 400 pixeli, o camera de 5 megapixeli, Bluetooth, player audio, WiFi si conectivitate 3G. Acest telefon este printre cei mai importanti rivali ai lui iPhone 3G, fiind prezent in topul smartphone-urilor pe care vi-l prezentam cu ceva timp in uma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×