HTC Touch Pro soseste prin Vodafone in Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.436 ori
<b>HTC Touch Pro soseste prin Vodafone in Marea Britanie</b>Mult-asteptata varianta cu tastatura QWERTY a lui HTC Touch Diamond a fost anuntata de acum 2 luni, dar iata ca avem in sfarsit informatii despre acest handset promitator. Se pare ca HTC Touch Pro va vedea lumina zilei in Marea Britanie in aceasta luna,...

Mult-asteptata varianta cu tastatura QWERTY a lui HTC Touch Diamond a fost anuntata de acum 2 luni, dar iata ca avem in sfarsit informatii despre acest handset promitator. Se pare ca HTC Touch Pro va vedea lumina zilei in Marea Britanie in aceasta luna, prin Vodafone.

Dupa cum mentionam si anterior, Touch Pro este un Touch Diamond plus 5 randuri de tastatura glisanta QWERTY, un slot pentru carduri microSD si TV-out. Lista de specificatii a ramas neschimbata fata de Diamond, incluzand suport pentru conectivitate 3G/HSDPA/HSUPA, WiFi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 cu EDR, GPS si o camera de 3.2 megapixeli. In plus, printre dotarile lui Touch Pro se numara si 512 MB memorie Flash si 288 MB memorie RAM.

Veti interactiona cu populara interfata 3D HTC TouchFLO, impreuna cu Windows Mobile 6.1, Opera Mobile 9.5 si un player YouTube. Va puteti inregistra chiar acum pe site-ul Vodafone din Marea Britanie pentru a fi anuntati in momentul cand handsetul devine disponibil. Avand in vedere faptul ca operatorul tocmai si-a facut oferta de abonamente date mai atractiva, va fi usor ca Vodafone sa ne momeasca cu tarife unice. Deocamdata, HTC Touch Pro apare doar la magazinul Vodafone Business, dar speram ca si clientii de rand pot beneficia de acest handset.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×