LG KS500 soseste cu camera de 3 megapixeli, GPS si touchpad optic

Autor:  | Publicat în:  LG 1.857 ori
<b>LG KS500 soseste cu camera de 3 megapixeli, GPS si touchpad optic</b>Cel mai nou telefon LG, KS500 este genul de handset care poate trece nebagat in seama, dar sub carcasa sa se ascund specificatii cel putin decente. Sliderul soseste cu o camera de 3 megapixeli, un display QVGA, GPS si suport pentru Yahoo! Go Maps....

Cel mai nou telefon LG, KS500 este genul de handset care poate trece nebagat in seama, dar sub carcasa sa se ascund specificatii cel putin decente. Sliderul soseste cu o camera de 3 megapixeli, un display QVGA, GPS si suport pentru Yahoo! Go Maps.

Retineti faptul ca LG KS500 nu este un smartphone, asa cum se zvonise initial, ci doar un handset de nivel mediu, cu suport pentru conectivitate tri-band GSM si dual-band UMTS/HSDPA. Terminalul masoara 102.8 x 49.2 x 14.9 mm, ceea ce nu il face chiar cel mai compact telefon. KS500 soseste cu un display color cu rezolutie QVGA, o camera de 3 megapixeli cu focus fix, 100MB de memorie interna si un slot pentru carduri microSD de pana la 8GB.

Atuul acestui telefon este o premiera pentru LG, un touchpad optic, care usureaza navigarea in meniuri sau cu ajutorul browserului web, in acest caz NetFront 3.4. In cele din urma, aflam ca noul telefon soseste cu GPS si suport A-GPS, folosind serviciul Yahoo! Go si oferind utilizatorului si posibilitatea de a instala Google Maps, daca doreste.

Nu cunoastem data de lansare si pretul lui KS500, dar brandingul Vodafone de pe terminal ofera o indicatie asupra operatorului care il va include in oferta sa.

Sursa: Gsmarena.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×