LG L80 ajunge pe web sub formă de specificații și fotografii Înainte de a fi lansat oficial

871 ori
<b>LG L80 ajunge pe web sub formă de specificații și fotografii Înainte de a fi lansat oficial</b>Deși nu e vreun LG G3, LG L80 este un telefon nelansat încă, pe care îl vedem prin intermediul unei scăpări. El este prezentat sub forma acestor două randari, care au ajuns pe Internet însoțite de o listă de specificații. &nbsp; LG a prezentat...

Deși nu e vreun LG G3, LG L80 este un telefon nelansat încă, pe care îl vedem prin intermediul unei scăpări. El este prezentat sub forma acestor două randari, care au ajuns pe Internet însoțite de o listă de specificații.

LG a prezentat seria de telefoane L III în cadrul MWC, toate terminale cu preț accesibil, iar gama primește un nou membru în curând, sub forma lui L80. Acesta este un model dual SIM, care vine cu 4 butoane capacitive (Back, Home, Menu și Multitasking) în zona frontală. Versiunea single SIM a acestui model va fi dotată cu un buton Home fizic, dacă se urmeaza același design că la celelalte modele L III.

LG L80 ajunge pe web sub formă de specificații și fotografii Înainte de a fi lansat oficial

Specificațiile lui L80 includ un display de 5 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, iar acest smartphone va avea la interior un procesor dual core tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB stocare și slot microSD. Handsetul rulează Android 4.4 KitKat și dispune și de o baterie de 2540 mAh. Faimoasa funcție LG Knock Code este și ea la posturi pe device, permițând deblocarea sa prin intermediul atingerii  ecranului in anumite secvente de batai.

Din păcate nu avem și preț pentru acest device...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×