Iată-l pe HTC 10 în ultima serie de fotografii înainte de lansarea oficială; telefonul ajunge în mâinile retailerului ePrice.hk

1.400 ori
<b>Iată-l pe HTC 10 în ultima serie de fotografii înainte de lansarea oficială; telefonul ajunge în mâinile retailerului ePrice.hk</b>Cu doar câteva ore înainte de lansarea sa oficială, flagship-ul HTC 10 apare în noi fotografii direct din partea retailerului chinez ePrice.uk. HTC va dezvălui acest nou produs peste doar câteva ore, mai precis de la ora 15:00 (ora României), moment..

Ne mai despart doar câteva ore de lansarea lui HTC 10, iar leak-urile nu par a se opri nici măcar în acest moment. Tot China este țara de unde provin cele mai recente fotografii, mai precis din partea retailerului ePrice.hk ce ne prezintă design-ul noului flagship care include acum și un buton home cu scanner de amprente.

Vedem în imagini varianta de culoare argintie și totodată carcasă metalică uni-body cu muchii șlefuite și strălucitoare în același timp. Din noile materiale remarcăm faptul că telefonul nu va suferi schimbări prea mari la capitolul dimensiuni comparativ cu versiunea anterioară, fiind așteptată doar o mică creștere a diagonalei de la 5 inch la 5.15 inch.

Deși HTC renunță la utilizarea unui setup de difuzoare stereo pe acest model, se pare că vom avea parte în continuare de tehnologia BoomSound. Printre dotările telefonului vom avea popularul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și camera foto principală de 12 megapixeli cu focalizare laser.

Este introdus aici și un port USB Type-C reversibil care cel mai probabil va oferi și suport pentru încărcarea rapidă. Mai multe detalii despre HTC 10 și specificațiile sale, vom afla astăzi de la ora 15:00, moment în care HTC ar putea pune la dispoziție un live stream chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×