Microsoft brevetează un sistem de display 3D interactiv, bazat pe camere În stil Kinect (Video)

740 ori
<b>Microsoft brevetează un sistem de display 3D interactiv, bazat pe camere În stil Kinect (Video)</b>Biroul SUA de brevete și trademark-uri a publicat în această lună un brevet Microsoft care oferă detalii despre un sistem de display-uri 3D interactive. Acesta implica și o cameră de tip multi Kinect și oferă și un nou tip de UI cu această...

Biroul SUA de brevete și trademark-uri a publicat în această lună un brevet Microsoft care oferă detalii despre un sistem de display-uri 3D interactive. Acesta implica și o cameră de tip multi Kinect și oferă și un nou tip de UI cu această ocazie.

La ora actuală interacțiunea cu Windows spre exemplu se face la nivel 2D, dar pe viitor interfața ar putea arăta ca în clipul de mai jos. Am putea avea la dispoziție multiple straturi de imagine și vom câștiga mai mult spațiu pe desktop. Invenția celor de la Microsoft menționează și tehnologii și terminale speciale care permit implementarea unui display transparent, care permite randarea imaginilor 3D pe ecran.

Microsoft brevetează un sistem de display 3D interactiv, bazat pe camere În stil Kinect (Video)

Ecranul transparent va include și un detector al mișcărilor mâinilor utilizatorilor, care va permite interacțiunea cu obiecte virtuale tridimensionale. Mai este un drum lung de parcurs până ce Kinect va evolua și va ajunge pe desktop, într-o modalitate cu adevărat utilă și comodă. Deocamdată încă ne obișnuim cu ideea de touch pe Windows 8 și bănuiesc că în Windows 9 și 10, conceptul principal va fi interacțiunea prin gestica folosind camerele Kinect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×