LG lanseaza handsetul KS10 3G

1.392 ori
<b>LG lanseaza handsetul KS10 3G</b>Cu 3GSM terminat, apele s-au linistit, iar lumea telefoniei mobile a revenit la numarul de lansari normale pentru aceasta perioada. LG are un nou membru al familiei sale de succes: KS10 3G. Dupa succesul inregistrat cu LG Chocolate in 2006, compania cauta...

Cu 3GSM terminat, apele s-au linistit, iar lumea telefoniei mobile a revenit la numarul de lansari normale pentru aceasta perioada. LG are un nou membru al familiei sale de succes: KS10 3G.

Dupa succesul inregistrat cu LG Chocolate in 2006, compania cauta o solutie pentru a reveni in atentia publicului. LG Prada a dovedit publicului ca avem de-a face cu o firma de top, care va mai ramane pe piata telefoniei mobile multi ani de acum inainte. KS10 este unul dintre handseturile 3G care ating viteze de transfer de pana la 1.8Mbps, facand terminalul ideal pentru functiile multimedia.

Printre acestea enumeram streamingul TV de inalta calitate, video-conferintele in direct sau pur si simplu transferurile de fisiere. Telefonul are si functie de player MP3, iar singurele necunoscute sunt data de lansare si pretul acestui gadget nou aparut in cadrul familiei de telefoane LG.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×