LG, sinonim pentru 3G

Autor:  | Publicat în:  LG 3.097 ori
<b>LG, sinonim pentru 3G</b>LG KU250 a devenit ambasadorul conectivitatii G, multumita unui telefon cu numeroase functii multimedia, care soseste cu un pret extrem de accesibil. Modelul KU250 include un display LCD de 1.76 inch si o camera de 1.3 megapixeli, cu care veti imortaliza...

LG KU250 a devenit ambasadorul conectivitatii G, multumita unui telefon cu numeroase functii multimedia, care soseste cu un pret extrem de accesibil.

Modelul KU250 include un display LCD de 1.76 inch si o camera de 1.3 megapixeli, cu care veti imortaliza persoane sau evenimente speciale. Dispunand si de o camera VGA pentru apeluri video si acces la internet cu viteze de pana la 384 kbps telefonul este prea frumos pentru a fi adevarat, mai ales la pretul pe care ni-l prezinta producatorii.

Avand card de memorie microSD, si functionalitate de speaker, telefonul suporta si o mare gama de formaturi audio. Putem spune ca acesta este un experiment de popularizare a serviciului 3G la nivelul maselor, desi sunt oameni care inca nu isi pot permite un cont cu 3G activat si cu atat mai putin un terminal cu 3G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×