LG, sinonim pentru 3G

3.193 ori
<b>LG, sinonim pentru 3G</b>LG KU250 a devenit ambasadorul conectivitatii G, multumita unui telefon cu numeroase functii multimedia, care soseste cu un pret extrem de accesibil. Modelul KU250 include un display LCD de 1.76 inch si o camera de 1.3 megapixeli, cu care veti imortaliza...

LG KU250 a devenit ambasadorul conectivitatii G, multumita unui telefon cu numeroase functii multimedia, care soseste cu un pret extrem de accesibil.

Modelul KU250 include un display LCD de 1.76 inch si o camera de 1.3 megapixeli, cu care veti imortaliza persoane sau evenimente speciale. Dispunand si de o camera VGA pentru apeluri video si acces la internet cu viteze de pana la 384 kbps telefonul este prea frumos pentru a fi adevarat, mai ales la pretul pe care ni-l prezinta producatorii.

Avand card de memorie microSD, si functionalitate de speaker, telefonul suporta si o mare gama de formaturi audio. Putem spune ca acesta este un experiment de popularizare a serviciului 3G la nivelul maselor, desi sunt oameni care inca nu isi pot permite un cont cu 3G activat si cu atat mai putin un terminal cu 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×