1.2 miliarde euro pentru cartelele de reincarcare

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.007 ori
<b>1.2 miliarde euro pentru cartelele de reincarcare</b>Presedintele Pay Store (imagine), Laura Servan afirma ca publicul roman a inceput sa opteze tot mai mult pentru incarcarea electronica, cartelele fizice devenind demodate. Piata de prepay din Romania a valorat 1.2 miliarde euro in 2006, iar piata...

Presedintele Pay Store (imagine), Laura Servan afirma ca publicul roman a inceput sa opteze tot mai mult pentru incarcarea electronica, cartelele fizice devenind demodate.

Piata de prepay din Romania a valorat 1.2 miliarde euro in 2006, iar piata serviciilor de reincare electronica s-a ridicat la 400 milioane de euro. Presedintele Pay Store mai estimeaza ca Romania va urma tendintele Marii Britanii, renuntand aproape total la cartelele fizice.

Pay Store, divizia de plati electronice in cadrul telefoniei mobile este responsabila pentru distributia de cartele pre-paid pentru Orange si Vodafone. Puteti incarca electronic sau plati cu cardul folosind acest serviciu, urmand sa fie instalate 1000 de POS (Point of Sale) in 2007. Aceste terminale vor fi folosite pentru a plati orice taxa, impozit, factura sau rata in locatiile unde vor fi implementate.

Pay Store este reprezentata de firma Mobishop, care a avut o cifra de afacere de 40 de milioane de euro in 2005.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×