LG lansează În această lună flagshipul G2 În SUA și Germania, În curând și la noi!

1.293 ori
<b>LG lansează În această lună flagshipul G2 În SUA și Germania, În curând și la noi!</b>LG a anunțat astăzi lansarea noului smartphone LG G2 în SUA și Germania, el urmând să debuteze în această lună în magazine. Suntem siguri că îl vom vedea cât de curând și în oferta retailerilor de la noi precum evoMAG.ro, Marketonline sau...

LG a anunțat astăzi lansarea noului smartphone LG G2 în SUA și Germania, el urmând să debuteze în această lună în magazine. Suntem siguri că îl vom vedea cât de curând și în oferta retailerilor de la noi precum evoMAG.ro, Marketonline sau Quickmobile, care nu ezită să importe produse noi din Germania sau alte tari pentru a avea premiera autohtonă.

Handsetul a fost primit cu o reacție pozitivă în Coreea, iar acest terminal vine cu un display Full HD IPS de 5.2 inch în format edge to edge. Terminalul se remarcă prin plasarea butoanelor de volum în spate, sub camera, dar impresionează și prin bateria de 3000 mAh și prin procesorul performant Qualcomm Snapdragon 800.

LG G2 integrează o cameră de 13 megapixeli cu stabilizare optică duala și e capabil de captură video Full HD la 60 FPS, plus playback HiFi de 24 biți la 192 KHz. LG G2 va fi la rândul său prezent la IFA 2013 începând cu 6 septembrie, deci vom pune mâna pe el pentru un hands on înainte să ajungă în România!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×