Phabletul LG V20 urmează să fie prezentat oficial pe 6 septembrie în San Francisco, va sosi cu Android Nougat la bord

872 ori
<b>Phabletul LG V20 urmează să fie prezentat oficial pe 6 septembrie în San Francisco, va sosi cu Android Nougat la bord</b>Producătorul sud-coreean LG Electronics a început astăzi a trimite invitațiile de presă pentru evenimentul în care phablet-ul LG V20 urmează a debuta oficial. Deși ne așteptam ca anunțul acestui model să aibă loc la IFA, se pare că nu este cazul unei

Se pare că firmele sud coreene au o predilecţie pentru lansările de smartphone-uri ce au loc în SUA. Astfel, după ce Samsung a prezentat phabletul Galaxy Note 7 la New York, LG îl va aduce pe LG V20 în San Francisco. El nu debutează la IFA 2016 în Berlin, cum ne aşteptam, ci pe 6 septembrie în SUA.

LG are un eveniment de gală programat acolo, cu 4 zile de conferinţe incluse, plus un eveniment având loc în paralel în Seoul pe 7 septembrie. LG V20 va fi subiectul central al acestor showuri, iar invitaţiile trimise presei vin cu motto-urile "Play More" (joacă-te mai mult) şi "The second story begins" (a doua poveste începe).

Ştim despre LG V20 că e urmaşul lui LG V10, care aducea un ecran dual şi cameră duală frontală anul trecut. Terminalul va fi printre primele ce vor sosi cu Android 7.0 Nougat preinstalat şi conform zvonurilor ar trebui să aibă o cameră de 20 de megapixeli, procesor Snapdragon 820 şi 6 GB RAM. Asteptam şi o baterie generoasă şi tot două ecrane în faţă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×