Amazon lansează propriul rival pentru YouTube, cu modalităţi de monetizare a clipurilor video: Amazon Video Direct

Autor:  | Publicat în:  Amazon 846 ori
<b>Amazon lansează propriul rival pentru YouTube, cu modalităţi de monetizare a clipurilor video: Amazon Video Direct</b>Popularitatea platformei YouTube este la cote înalte în acest moment, dar cu toate acestea se pare că există și companii ce vor sa lanseze produse rivale. Este cazul celor de la Amazon, companie ce pregătește lansarea unei platforme video numite

Într-o mutare ce e menită să producă un concurent cu YouTube şi latura video a Facebook, Amazon a lansat azi propriul său serviciu video. Prin intermediul acestuia veţi putea urca clipuri pe Amazon şi chiar să le monetizaţi.

Noul serviciu este numit Amazon Video Direct , iar clienţii îşi vor putea monetiza clipurile prin vânzarea şi închirierea lor online în cadrul programului Amazon Prime Video. Sau ele vor putea include reclame, după modelul YouTube. Amazon a pornit şi iniţiativa ADV Stars, care pune la bătaie 1 milion de dolari lunar, bonus pe lângă veniturile generate de clipuri.

Între timp YouTube continua să aibă o problemă cu faptul că are clipurile cele mai vizionate ripuite şi urcate pe Facebook, unde ele primesc mai multe vizualizări şi aduc venituri mai mari. Marele avantaj al serviciului Amazon e că aduce conţinutul la îndemâna zecilor de milioane de clienţi Prime, garantand un public ţintă care e obişnuit să plătească lunar deja.

Sunt puse la dispoziţie şi o serie de date folosite pentru analizarea performanţei conţinutului, precum minute de streaming, număr de abonaţi, venituri estimate şi altele.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×