Amazon lansează propriul rival pentru YouTube, cu modalităţi de monetizare a clipurilor video: Amazon Video Direct

962 ori
<b>Amazon lansează propriul rival pentru YouTube, cu modalităţi de monetizare a clipurilor video: Amazon Video Direct</b>Popularitatea platformei YouTube este la cote înalte în acest moment, dar cu toate acestea se pare că există și companii ce vor sa lanseze produse rivale. Este cazul celor de la Amazon, companie ce pregătește lansarea unei platforme video numite

Într-o mutare ce e menită să producă un concurent cu YouTube şi latura video a Facebook, Amazon a lansat azi propriul său serviciu video. Prin intermediul acestuia veţi putea urca clipuri pe Amazon şi chiar să le monetizaţi.

Noul serviciu este numit Amazon Video Direct , iar clienţii îşi vor putea monetiza clipurile prin vânzarea şi închirierea lor online în cadrul programului Amazon Prime Video. Sau ele vor putea include reclame, după modelul YouTube. Amazon a pornit şi iniţiativa ADV Stars, care pune la bătaie 1 milion de dolari lunar, bonus pe lângă veniturile generate de clipuri.

Între timp YouTube continua să aibă o problemă cu faptul că are clipurile cele mai vizionate ripuite şi urcate pe Facebook, unde ele primesc mai multe vizualizări şi aduc venituri mai mari. Marele avantaj al serviciului Amazon e că aduce conţinutul la îndemâna zecilor de milioane de clienţi Prime, garantand un public ţintă care e obişnuit să plătească lunar deja.

Sunt puse la dispoziţie şi o serie de date folosite pentru analizarea performanţei conţinutului, precum minute de streaming, număr de abonaţi, venituri estimate şi altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×