LG lansează modelul Gentle; telefon cu clapetă și Android 5.1 Lollipop

Autor:  | Publicat în:  LG 3.219 ori
<b>LG lansează modelul Gentle; telefon cu clapetă și Android 5.1 Lollipop</b>&Icirc;n timp ce unii sunt de părere că telefoanele cu display-uri de sub 5 inch nu &icirc;și mai au rostul pe piață, iată că &icirc;n Coreea de Sud se lansează un terminal și mai neobișnuit pentru noi din punct de vedere al design-ului. Este...

În timp ce unii sunt de părere că telefoanele cu display-uri de sub 5 inch nu își mai au rostul pe piață, iată că în Coreea de Sud se lansează un terminal și mai neobișnuit pentru noi din punct de vedere al design-ului. Este vorba de un telefon cu clapetă, formă ce este încă la mare căutare pe plan asiatic.

LG Gentle, căci așa este numele său, este un terminal ce rulează Android 5.1 Lollipp și care aduce la pachet un display LCD de 3.2 inch (480 x 320 pixeli), un procesor quad-core de 1.1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, slot microSD și o cameră foto principală de 3 megapixeli.

Primim un senzor VGA plasat frontal, conectivitate 4G LTE, o baterie de 1.700 mAh și port microUSB v2.0. LG Gentle cântărește 143 grame, măsoară 16.6 mm în grosime și va sosi pe albastru sau vișiniu la un preț de 170$.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×