LG lansează modelul Gentle; telefon cu clapetă și Android 5.1 Lollipop

3.567 ori
<b>LG lansează modelul Gentle; telefon cu clapetă și Android 5.1 Lollipop</b>&Icirc;n timp ce unii sunt de părere că telefoanele cu display-uri de sub 5 inch nu &icirc;și mai au rostul pe piață, iată că &icirc;n Coreea de Sud se lansează un terminal și mai neobișnuit pentru noi din punct de vedere al design-ului. Este...

În timp ce unii sunt de părere că telefoanele cu display-uri de sub 5 inch nu își mai au rostul pe piață, iată că în Coreea de Sud se lansează un terminal și mai neobișnuit pentru noi din punct de vedere al design-ului. Este vorba de un telefon cu clapetă, formă ce este încă la mare căutare pe plan asiatic.

LG Gentle, căci așa este numele său, este un terminal ce rulează Android 5.1 Lollipp și care aduce la pachet un display LCD de 3.2 inch (480 x 320 pixeli), un procesor quad-core de 1.1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, slot microSD și o cameră foto principală de 3 megapixeli.

Primim un senzor VGA plasat frontal, conectivitate 4G LTE, o baterie de 1.700 mAh și port microUSB v2.0. LG Gentle cântărește 143 grame, măsoară 16.6 mm în grosime și va sosi pe albastru sau vișiniu la un preț de 170$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×