eMAG dă startul campaniei Summer Fest, promoție ce are loc în perioada 27 iulie - 1 august

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.684 ori
<b>eMAG dă startul campaniei Summer Fest, promoție ce are loc în perioada 27 iulie - 1 august</b>&Icirc;n plin sezon estival, cei de la eMAG anunță astăzi o nouă campanie promoțională denumită Summer Fest, promoție prin care ni se oferă reduceri speciale la smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, dar și alte produse electronice din...

În plin sezon estival, cei de la eMAG anunță astăzi o nouă campanie promoțională denumită Summer Fest, promoție prin care ni se oferă reduceri speciale la smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, dar și alte produse electronice din portofoliu. Acest eveniment de reduceri are loc în perioada 27 iulie - 1 august.

Ca de obicei, smartphone-urile sunt la mare căutare, iar Lenovo S60 este unul dintre acele device-uri ce ne fac cu ochiul. Pe lângă specificațiile atractive în raport cu prețul de 799 lei, putem pune și design-ul similar lui iPhone 6 ca fiind un plus în cazul acestui model. Lenovo S60 vine cu display IPS HD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm, 2 GB RAM și cameră foto principală de 13 megapixeli.

În aceeași categorie îl avem și pe Samsung Galaxy A3, un telefon al cărui preț se duce încet încet la vale. Device-ul de față cu display Super AMOLED de 4.5 inch, procesor quad-core, 1.5 GB RAM și cameră frontală de 5 megapixeli, este vândut acum de către eMAG.ro la un preț de 1.099 lei.

Avem reduceri și la tablete, categorie în care se remarcă Samsung Galaxy Tab S 8.4, device al cărui preț scade cel mai probabil ca urmare a lansării succesorului său chiar de curând. Această tabletă ne aduce un display Super AMOLED de 8.4 inch cu rezoluție 2560 x 1600 pixeli, 3 GB RAM, un procesor octa-core și baterie de 4.900 mAh. Prețul său este acum de 1.649 lei.

Lista completă de reduceri poate fi găsită aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×