LG lansează telefoanele entry level G2 Lite și L Prime

Autor:  | Publicat în:  LG 1.822 ori
<b>LG lansează telefoanele entry level G2 Lite și L Prime</b>LG a lansat două noi telefoane astăzi, apărute în premieră pe site-ul său oficial din Brazilia. E vorba despre LG G2 Lite și LG L Prime, ambele modele entry level. Primul este LG G2 Lite, un soi de versiune "lite" a lui LG G2 Mini. &nbsp; El vine...

LG a lansat două noi telefoane astăzi, apărute în premieră pe site-ul său oficial din Brazilia. E vorba despre LG G2 Lite și LG L Prime, ambele modele entry level. Primul este LG G2 Lite, un soi de versiune "lite" a lui LG G2 Mini.

El vine cu un display IPS de 4.5 inch cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și un procesor quad core Snapdragon de 1.2 GHz. Terminalul e dotat și cu 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și Android 4.4 KitKat că OS. Avem parte și de un slot microSD cu suport pentru până la 32 GB, iar butoanele fizice se afla în spate pe acest model. Tot în spate găsim și o cameră de 8 megapixeli, iar în zona frontală se afla o cameră VGA pe LG G2 Lite.

LG L Prime

Handsetul cântărește 153.7 grame și dispune de o baterie de 1820 mAh. El va costa în jur de 200 de euro, iar trecând la LG L Prime și acesta are butoanele fizice în spate, iar el dispune de un ecran mai mare, unul IPS de 5 inch. Rezoluția sa este de 480 x 854 pixeli, iar dotările includ Android 4.4, un procesor quad core Qualcomm de 1.3 GHz, 1 GB RAM, o cameră principală de 8 MP și o cameră frontală de 1.3 MP.

Avem la bord și 8 GB stocare, slot microSD, WiFi, televiziune digitală și o baterie de 2460 mAh. Acest model costă 210 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×