Samsung lansează un chip de 6 GB RAM ce ar putea ajunge pe Note 6

1.174 ori
<b>Samsung lansează un chip de 6 GB RAM ce ar putea ajunge pe Note 6 </b>Samsung Galaxy Note 6 ar putea fi lansat oficial chiar la sfârșitul lunii august, smartphone ce ne va oferi câteva upgrade-uri interesante la pachet. Una dintre dotările vehiculate este prezența unui chip de 6 GB RAM la bord, componentă pe care cei de la

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 6 ar urma să aibă spre sfârșitul lunii august, chiar înainte de startul târgului de tehnologie IFA 2016 din Berlin. Una dintre dotările vehiculate pentru acest device este prezența unui chip de 6 GB memorie RAM. Ca dovadă a prezenței unei asemenea componente la bord, primim astăzi confirmarea chiar din partea companiei sud-coreene.

Samsung tocmai ce a lansat în China un chip de 6 GB memorie RAM destinat smartphone-urilor, chip care cel mai probabil va fi văzut pe succesorul lui Galaxy Note 5. Aflați că chip-ul a fost dezvoltat folosindu-se tehnologia pe 10nm, detaliu ce face referire la o componentă cu dimensiuni foarte reduse.

Cât despre noul phablet ce ni se pregătește, zvonurile vorbesc despre un display Quad HD de 5.8 inch ce va fi adus la bord alături de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 823. Ar trebui să primim și slot microSD pentru Note 6, un scanner de amprente actualizat, și posibil același senzor de 12 megapixeli pe care l-am întâlnit la pachet cu Galaxy S7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×