Vodafone lansează tehnologia VoLTE și demonstrează funcția avansată de apelare numită Call+

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.291 ori
<b>Vodafone lansează tehnologia VoLTE și demonstrează funcția avansată de apelare numită Call+</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi în București, operatorul Vodafone România a anunțat lansarea a două noi produse, mai precis a tehnologie VoLTE și a funcției avansate de apelare denumită Call+. Printre personalitățile din cardul...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi în București, operatorul Vodafone România a anunțat lansarea a două noi produse, mai precis a tehnologie VoLTE și a funcției avansate de apelare denumită Call+. Printre personalitățile din cardul companiei ce au fost prezente la fața locului s-a numărat și Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone.

Acesta a avut plăcerea să ne prezinte tehnologia LTE ce reprezentintă o inovație în domeniul apelurilor de voce, furnizată prin dezvoltări importante ale rețelei. Totodată, ni s-a demonstrat și serviciul revoluționar Call+ ce oferă mai multă interacțiune, productivitate și personalitate apelurilor de voce.

Vodafone VoLTE

Aflați că Vodafone este primul operator din România care lansează tehnologia VoLTE și demonstrează capabilitățile Call+, acesta numărându-se și printre primii operatori din Europa care lansează o astfel de tehnologie.

Vodafone lansează tehnologia VoLTE și demonstrează funcția avansată de apelare numită Call+

Revenind la VoLTE, aflați că acesta permite utilizatorilor să comute fără întreruperi între apelurile de voce și video în cadrul aceleiași conversații, cât și să partajeze fișiere multimedia, pentru o experiență mai interactivă, productivă și personală. Pentru a demonstra această tehnologie, CEO-ul Vodafone, Ravinder Takkar a decis să ne prezinte o conversație via VoLTE cu Simona Halep, conversație în cadrul căreia am văzut un schimb de fișiere multimedia, cât și trecerea la modul de apelare video.

conversație via VoLTE cu Simona Halep

Cea de-a doua noutate Vodafone care va debuta în 2015 se numește Call+, acesta fiind un serviciu bazat pe VoLTE ce permite utilizatorilor adăugarea mai multor informații pe ecranul persoanei apelate, cum ar fi prioritatea apelului, subiectul discuției și o imagine. Printre terminalele compatibile Call+ din portofoliul Vodafone se numără: Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 și Huawei Ascend P7.

Ravinder Takkar

Această funcție va fi disponibilă în viitor și pe alte terminale, odată ce producători vor distribui un update software către clienți. Ca o mică încheiere, Ravinder Takkar, a declarat faptul că Vodafone transformă prin intermediul acestor noi produse smartphone-ul utilizatorilor în terminale și mai inteligente.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×