LG Leon, terminal 4G cu display de 4.5 inch disponibil la evoMAG pentru 669 lei

1.417 ori
<b>LG Leon, terminal 4G cu display de 4.5 inch disponibil la evoMAG pentru 669 lei</b>&Icirc;n cadrul t&acirc;rgului Mobile World Congress din Barcelona, sud-coreenii de la LG au decis să lanseze doar terminale low-end și mid-range, printre acestea afl&acirc;ndu-se și modelul LG Leon, device cărui i-am făcut un hands-on chiar aici....

În cadrul târgului Mobile World Congress din Barcelona, sud-coreenii de la LG au decis să lanseze doar terminale low-end și mid-range, printre acestea aflându-se și modelul LG Leon, device cărui i-am făcut un hands-on chiar aici. Astăzi remarcăm că telefonul ajunge și în România prin intermediul celor de la evoMAG care îl vând pentru suma de 669 lei.

Pe partea de specificații tehnice, acest model iese în evidență printr-un display de 4.5 inch cu rezoluție 800 x 480 pixel, printr-un procesor quad-core de 1.2 GHz și prim tehnologia 4G LTE integrată la pachet. Vom primi 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD (până la 32 GB).

LG Leon, terminal 4G cu display de 4.5 inch disponibil la evoMAG pentru 669 lei

Lista de specificații continuă cu un senzor foto principal de 5 megapixeli + bliț LED, o cameră frontală VGA și o baterie de 1900 mAh. În stil caracterstic LG, acest terminal beneficiază de butoane de control situate pe partea din spate. LG Leon poate fi comandat de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×