Tableta convertibilă Asus Transformer Book Chi T300 se va lansa oficial joi și în România

712 ori
<b>Tableta convertibilă Asus Transformer Book Chi T300 se va lansa oficial joi și în România</b>&Icirc;n cadrul CES 2015, cei de la ASUS au anunțat și tableta convertibilă Transformer Book Chi, device hibrid ce poate &icirc;ndeplini cu ușurință rolul unui notebook. Prin intermediul unei invitații primite la adresa redacției aflăm că...

În cadrul CES 2015, cei de la ASUS au anunțat și tableta convertibilă Transformer Book Chi, device hibrid ce poate îndeplini cu ușurință rolul unui notebook. Prin intermediul unei invitații primite la adresa redacției aflăm că tableta de față va debuta joi și în România, zi în care este pregătit un eveniment pentru presă.

Asus Transformer Book Chi T300 sosește cu display IPS de 12.5 inch (rezoluție 2.560 x 1.440 pixeli), un procesor Intel Core M 5Y10 de nouă generație ce este tactat la 0.8 GHz, 4 GB sau 8 GB memorie RAM, 64 sau 128 GB spațiu intern de stocare și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Aflați că tableta se va comercializa și într-o variantă cu display Full HD și procesor Intel Core M 5Y71 tactat la 1.2 GHz. Din punct de vedere al prețurilor, tableta Transformer Book Chi T300 este disponibilă în afară pentru suma de 699$ în cazul configurației standard.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×