Samsung Galaxy S6 permite ştergerea majorităţii aplicaţiilor de la bordul său, inclusiv a celor Samsung

2.032 ori
<b>Samsung Galaxy S6 permite ştergerea majorităţii aplicaţiilor de la bordul său, inclusiv a celor Samsung</b>Precedentele telefoane flagship Samsung aveau destul de mult bloatware la bord, mai ales Galaxy S4, dar Galaxy S6 vrea să scape de această problemă. Printre altele avem mai puţine aplicaţii inutile la bord şi &icirc;n plus, acum putem să ştergem...

Precedentele telefoane flagship Samsung aveau destul de mult bloatware la bord, mai ales Galaxy S4, dar Galaxy S6 vrea să scape de această problemă. Printre altele avem mai puţine aplicaţii inutile la bord şi în plus, acum putem să ştergem majoritatea softurilor de pe device.

Cei de la XDA Developers au descoperit că o versiune pre release a lui Galaxy S6 Edge permite dezactivarea şi dezinstalarea a numeroase dintre aplicaţiile preinstalate, inclusiv cele Google sau Samsung. S Voice spre exemplu poate fi şters, astfel că utilizatorul se poate baza pe Google Now în locul său. Trebuie menţionat şi că acesta este primul flagship Samsung care vine la pachet cu aplicaţii Microsoft, precum Skype, OneNote şi OneDrive.

Samsung Galaxy S6 permite ştergerea majorităţii aplicaţiilor de la bordul său, inclusiv a celor Samsung

Avem şi o aplicaţie de tip "Manager" la bord, care curăţă cache-ul, memoria terminalului şi administrează şi consumul bateriei. E drept că atunci când porneşti de la 32 GB stocare internă, nu te mai preocupă atât de mult bloatware-ul că la 16 GB totuşi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×