LG LU2300, smartphone-ul Android cu procesor Snapdragon

1.255 ori
<b>LG LU2300, smartphone-ul Android cu procesor Snapdragon</b>Dupa ce LG anunta cu o saptamana in urma ca planuieste sa lanseze unul dintre primele telefoane ce ruleaza Windows Phone 7, iata ca aflam ca aceeasi companie va produce si un telefon Android cu procesor Snapdragon. &nbsp; &nbsp; Pana acum LG a lansat un...

Dupa ce LG anunta cu o saptamana in urma ca planuieste sa lanseze unul dintre primele telefoane ce ruleaza Windows Phone 7, iata ca aflam ca aceeasi companie va produce si un telefon Android cu procesor Snapdragon.

Pana acum LG a lansat un singur telefon Android, GW620, care nu a impresionat in mod deosebit publicul. Totusi, noul model are toate sansele sa rivalizeze cu Nexus One sau Motorola Droid, el ruland Android 2.1 si fiind bazat pe procesorul Qualcomm Snapdragon. Aparent numit LG LU2300, handsetul va sosi cu un ecran AMOLED touch WVGA si o camera de 5 megapixeli, capabila de captura video 720p la 30 fps.

Data de lansare a terminalului este necunoscuta, dar se pare ca noul model va debuta in Corea de Sud si apoi si pe piata internationala. Suntem incantati sa vedem tot mai multe smartphone-uri cu procesor Snapdragon, acesta devenind un soi de standard pentru telefoanele high end, fiind apreciat pentru viteza sa de operare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×