Skype anunta un soft pentru smartphone-uri Nokia

1.289 ori
<b>Skype anunta un soft pentru smartphone-uri Nokia</b>Compania de telefonie via Internet Skype a facut un pas important catre obtinerea unei piete uriase, anuntand un software special creat pentru smartphone-urile Nokia. Aceasta mutare ar putea oferi softului Skype posibilitatea de a rula pe mai bine de 200...

Compania de telefonie via Internet Skype a facut un pas important catre obtinerea unei piete uriase, anuntand un software special creat pentru smartphone-urile Nokia. Aceasta mutare ar putea oferi softului Skype posibilitatea de a rula pe mai bine de 200 de milioane de smartphone-uri la nivel global.

Nokia Skype for Symbian este disponibil sub forma de download gratuit prin Nokia Ovi Store, la nivel international. Skype a mai facut un pas important in patrunderea pe piata telefoniei mobile la mijlocul lunii februarie, cand a incheiat un parteneriat cu operatorul american Verizon Wireless.

Convorbirile gratuite oferite de Skype au devenit un fenomen pe Internet, inca de la debutul companiei in 2003, iar serviciul sau are acum nu mai putin de 520 de milioane de utilizatori. Din pacate, pana acum softul nu a fost prea popular in randul utilizatorilor de telefoane mobile, colaborarea cu operatorii fiind imposibila.

Nokia a anuntat ca inregistreaza in jur de 1.5 milioane de downloaduri pe zi prin Ovi Store, fata de performanta de 1 milion inregistrata cu 3 luni in urma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×