LG LU6200 - primele informații scăpate sunt promițătoare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.374 ori
<b>LG LU6200 - primele informații scăpate sunt promițătoare</b>Vorbim de un super-smartphone care va lua locul lui LG Optimus 2X și LG Optimus 3D devenind viitorul lider al telefoanelor produse de compania sud-coreeană. Nu avem detalii oficiale ci doar zvonuri și o imagine. La început va fi livrat doar în Coreea...

Vorbim de un super-smartphone care va lua locul lui LG Optimus 2X și LG Optimus 3D devenind viitorul lider al telefoanelor produse de compania sud-coreeană. Nu avem detalii oficiale ci doar zvonuri și o imagine. La început va fi livrat doar în Coreea de Sud și abia ulterior și pe restul piețelor internaționale.

  • ecran de 4.5 inch AH-IPS cu rezoluție HD de 1280x720 pixeli;
  • procesor Qualcomm dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM și Adreno 220 GPU;
  • tehnologie LTE inclusă ce permite transfer de date de până la 75 Mbps, Wi-Fi, bluetooth, NFC;
  • cameră de 8 Megapixeli și secundară pentru apeluri video de 1.3 Megapixeli;
  • baterie de 1.830 mAh, 123 gr., 10.5 mm grosime. 

AH-IPS este răspunsul LG la tehnologia SuperAMOLED de la Samsung. Aduce o rezoluție de 720x1280 pixeli pe 4.5 inch și 329ppi, SGS II cu 4.3 inch și 480x800 pixeli are 217ppi. AH-IPS impresionează la acuratețea culorilor și la consumul de energie.

Ar fi ideal pentru LG să aduc acest telefon cât mai repede și în Europa. LG Optimus 2X a fost surclasat serios de telefoane ca SGS II, HTC Sensation. Optimus 3D mizează pe o nișă - 3D - aflată la început și cu o mai mică priză la public. Presupun că LG va aduce și un preț mai bun față de concurență. Samsung Galaxy S II LTE vine abia în 2012, HTC Vigor așteaptă a fi lansat și lupta în liga super-smartphone se încinge. Nu mai amintesc de iPhone 5 și iminenta prezentare oficială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×