Imagini hands-on cu un BlackBerry Curve inedit: BB Curve 9380 Orlando

1.744 ori
<b>Imagini hands-on cu un BlackBerry Curve inedit: BB Curve 9380 Orlando</b>Dacă zilele trecute v-am prezentat câteva imagini noi cu BlackBerry Bold 9790, azi este rândul unui model Curve de nouă generație să ne onoreze cu prezența. Este vorba despre BlackBerry Curve 9380, zis și Orlando, care după o sesiune de teste a...

Dacă zilele trecute v-am prezentat câteva imagini noi cu BlackBerry Bold 9790, azi este rândul unui model Curve de nouă generație să ne onoreze cu prezența. Este vorba despre BlackBerry Curve 9380, zis și Orlando, care după o sesiune de teste a fost și fotografiat de câțiva redactori foarte norocoși.

Observați că avem de-a face cu un terminal destul de compact, al cărui design amintește de o combinație între BlackBerry Bold (în partea superioară) și BlackBerry Torch (în partea inferioară). în partea din spate redescoperim stilul clasic Curve, iar în ce privește lista de specificații, noul BlackBerry vine cu un procesor de 800 MHz, un display de 3.25 inchi, o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captura video HD 720p, 1 GB memorie internă și NFC.

Așteptăm o lansare în următoare luni, deși e posibil să fim surprinși cu un debut chiar în această luna, cel puțin în patria natală a telefonului. Ce mai trebuie să știți despre BlackBerry Curve 9380 este că el rulează BlackBerry 7 OS și că avem de-a face cu un terminal full touch, deci nici urmă de tastatură fizică QWERTY aici. Rezoluția ecranului sau este de 480 x 360 pixeli, dezamăgitoare având în vedere ce fel de rezoluție oferă iPhone 4 la o diagonală similară.

Imagini hands-on cu un BlackBerry Curve inedit: BB Curve 9380 Orlando

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×