LG Mini (LG GD880), disponibil pe piata din aceasta luna

Autor:  | Publicat în:  LG 3.002 ori
<b>LG Mini (LG GD880), disponibil pe piata din aceasta luna</b>LG Electronics tocmai a anuntat ca va pune in vanzare modelul LG Mini (LG GD880) in aceasta luna. Handsetul urmeaza sa debuteze in Europa, cu preturi care vor varia in functie de regiunea in care este lansat. LG Mini este dotat cu browserul web Phantom,...

LG Electronics tocmai a anuntat ca va pune in vanzare modelul LG Mini (LG GD880) in aceasta luna. Handsetul urmeaza sa debuteze in Europa, cu preturi care vor varia in functie de regiunea in care este lansat.

LG Mini este dotat cu browserul web Phantom, care vine cu suport pentru HTML 5, JavaScript si Flash, dar si o viteza crescuta de navigare si stabilitate. Aflam si ca terminalul suporta functii de social networking si aplicatii web menite sa conecteze utilizatorul cu persoanele dragi. Printre serviciile suportate pe handset se numara Google Latitude, Gmail, Calendar, Google Maps, Google Buzz si YouTube.

LG GD880 Mini incorporeaza un display touch LCD de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli, radio FM si oferta suport pentru conectivitate wireless. Lista sa de dotari mai include si navigare GPS, WiFi si transfer de date la viteze 3G (HSDPA 7.2 Mbps).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×